Partnerskaber

Samarbejde er fundamentet for Skål for Livet. I fællesskab har stærke kræfters gode vilje gjort det muligt at give projektet vinger, der bærer.

Ølserien MOD er blevet til i et samarbejde mellem Team Rynkeby, Fur Bryghus og Designskolen Kolding. Salget sker i tæt samarbejde med Camp Adventure, Danske Fragtmænd og Brdr. Price.

Derudover bidrager flere andre vigtige partnere, der alle er en uvurderlig støtte til projektet.

Mød vores partnere herunder, og hør hvorfor de støtter op om Team Rynkeby og Skål for Livet.

Brdr. Price er ikke blot en kæde af fem restauranter, det er også et brand med holdninger, der er rodfæstet i de værdier, som de to brødre Adam og James Price er vokset op med.

Udover salget af gaveæsker åbner restauranterne også for udendørs fadølssalg, når vejret tillader det. Både fadøllen og øllene i gaveæsken er brygget af Fur Bryghus, der i forvejen er leverandør til Brdr. Price, og derfor er kendinge på kortet.

Danske Fragtmænd er en virksomhed med en stærk lokal forankring. Med 40 fragtmænd fordelt i hele landet, kommer vi i alle afkroge af Danmark, hvor vi leverer til både virksomheder og private.

Med ”Skål for livet” har vi fået mulighed for at give en samlet donation. Vi skal gøre det, vi er bedst til nemlig at transportere alle de solgte gaveæsker ud til de lokale Rynkeby Hold.

Fur Bryghus er et af landets mange mikrobryggerier, beliggende i skøn natur på Limfjordsøen Fur. “Fur Bryghus har været en del af TEAM Rynkeby projektet fra dag 1, og vi har set det som et stort privilegie og ære at være med i et så vigtigt projekt,” udtaler Per Kristensen fra Fur Bryghus.

“Det at kunne bidrage til en så god sag har været meget afgørende, og falder godt i tråd med vores værdier.”

Hos Camp Adventure er vi drevet af nysgerrighed, mod og muligheden for at skabe oplevelser i naturen ud over det sædvanlige.

Camp Adventure bidrager med et ekstra element til gaveæsken i 2023. I hver gaveæske ligger der en entrebillet til Skovtårnet til en værdi af 195 kr. Med billetten til Skovtårnet i hånden kan man komme ud og opleve en pause i naturen.

Designskolen i Kolding har været med i projekt Skål for Livet siden opstarten. Det er studerende fra Designskolen der varetager den vigtige opgave at designe etiketterne til Skål for Livet.
De studerende deltager hvert år i en designkonkurrence om at finde det helt rigtige udtryk til årets øl. Designskolen Kolding sætter stor pris på den mulighed, det er for de studerende at designe for så god en sag.

Skål for Livet er drevet af frivillige kræfter. Det er en gruppe af frivillige ryttere og servicefolk, der varetager opgaverne i styregruppen for Skål for Livet.
Projektet blev startet af Bjørn Jensen fra Team Vestjylland. Bjørn har siden sat et stærkt hold bestående af rynker fra Team Vestjylland, Team Søhøjlandet og Team Storstrøm.
Skål for Livet er blevet en fast del af Team Rynkeby holdenes arbejde med at samle penge ind til Børnecancerfonden.