Bestilling

De tre lækre øl MIG, OS og DEM sælges i en flot gaveæske.
Æsken koster 135 kr. Med i æsken følger en entrébillet for én person til Skovtårnet hos Camp Adventure. Billetten er gyldig frem til 31. december 2023.

Salget af ølserien MOD foregår på de enkelte Rynkebyhold, hvor ryttere og servicefolk er klar med lækre øl i perioden 15. jan – 15. februar, eller så længe lager haves.

Du finder dit lokale hold på kortet herunder.
Det er deltagerne på holdet, der står for udlevering af øllene.

Bestilling og betaling foregår via vores system Safeticket.

Salg af øl kun til personer over 16 år

Sådan gør du:

  • Find dit lokale hold på kortet.
  • Klik på linket til holdets bestilling.
  • Find eventuelt den deltager, du kender på holdet.
  • Bestil og betal med kort eller Mobile Pay.
  • Find din billet, den sendes ud på mail.
  • Glæd dig til udlevering af de lækre øl.

Øllene

MIG

MIG er en hyldest til hver og en af de seje ryttere og servicefolk, der som en del af Team Rynkeby gør en kæmpe indsats for at støtte de børn, der rammes af kritiske sygdomme samt bidrager
til den vigtige forskning. Det kræver benhård træning, mange timers arbejde og et stærkt fællesskab.
Fur Classic er en lagerøl, der ligesom rynkerne er bundsolid med masser af karakter. Den sødlige maltsmag balanceres til fulde af et blidt, men bestemt humlebid i eftersmagen.

OS

OS er en hyldest til det særlige fællesskab, der kendetegner Team Rynkeby. På tværs af alder og landegrænser er der skabt et unikt sammenhold, der bindes sammen af den enorme støtte, holdene møder. En hyldest til familien på sidelinjen, venner der hepper og alle de, der står klar med kram og støtte.
Fur Bock er brygget på tre malttyper: karamelmalt, klassisk bitterhumle og aromahumle. Tilsammen skaber de en harmoni, der minder om det fællesskab, man møder omkring.

DEM

DEM er en hyldest til indsamlingen. Til alle dem, der står i centrum for Team Rynkebys arbejde. Til de seje børn, der sammen med deres familier kæmper for at blive raske. Til de læger og forskere, der knokler for at finde nye veje til behandling. Fur Hvede er en overgæret øl af typen hvede, brygget på hele fire malttyper samt to humletyper. Resultatet er en perlende og ufiltreret øl med en farve som rav, en cremefarvet skum og en duft af frugt og banan. Lad den minde os om, at vi sammen kan vinde kampen.